Novinky spoločnosti

Prestigio vyhlasuje Medzinárodnú fotografickú súťaž 2009
08/18/2009

Prestigio vyhlasuje Medzinárodnú fotografickú súťaž 2009

Praha, 31. 8. 2009 – Spoločnosť Prestigio oznámila návrat svojej Medzinárodnej fotografickej súťaže, ktorá sa koná od 15. septembra do 30. novembra 2009. Určená je amatérskym i profesionálnym fotografom, bez ohľadu na ich vek či skúsenosti. Jediným predpokladom je znázornenie jednej zo základných hodnôt značky Prestigio: elegancie, výkonu a inšpirácie.

 

 

Photo Contest

Od roku 2004 sa stalo už tradíciou, že Prestigio každoročne organizuje niekoľko umeleckých súťaží zameraných na podporu značky a umelcov z celého sveta. Posledná Medzinárodná fotografická súťaž Prestigia zaznamenala viac než 500 prihlášok od súťažiacich z 35 krajín sveta.

Od 15. septembra do 30. novembra 2009 môžu amatéri aj profesionáli zasielať fotografie akéhokoľvek žánru a podeliť sa tak o svoju prácu s celým svetom. Súťaž má iba veľmi málo pravidiel, každá fotografia musí predovšetkým znázorňovať a vyjadrovať jeden z nasledujúcich konceptov: elegancia, výkon a/alebo inšpirácia.

 

Každý z týchto pojmov je široký a môže byť vyjadrený množstvom spôsobov. Autori fotografií tak majú dostatok voľnosti pre svoje vyjadrenie sa:

~       Ako by ste definovali „eleganciu“?

~       Čo je najväčším alebo najsubtílnejším znázornením „výkonu“?

~       Ako môže byť „inšpirácia“ zachytená na fotografii?

 

Všetky fotografie ohodnotí porota zložená z profesionálov a najkreatívnejšie dielo získa hlavnú cenu Prestigio Grand Prix a 1000 USD v hotovosti. Tím spoločnosti Prestigio tiež vyberie najlepšiu fotografiu v každej kategórii, autor ktorej dostane 300 USD v hotovosti a vybraný produkt spoločnosti Prestigio. Návštevníci internetových stránok Prestigio budú môcť rovnako hlasovať, pričom víťaz ceny „Public´s Choice“ dostane skvelý produkt z portfólia spoločnosti.

Už čoskoro nájdete na našich internetových stránkach viac informácií k termínom a pravidlám tejto súťaže alebo nás kontaktujte e-mailom na: contests@prestigio.com

Všetkým súťažiacim prajeme veľa šťastia!

 

Úplné znenie pravidiel>>

Aplikace Prestigio eReader 3.0

Prestigio představuje aktualizovanou verzi aplikace Prestigio eReader pro systém Android, jež nově podporuje i technologii DRM.

Prestigio eReader aplikácia 3.0

Populárna aplikácia na čítanie e-kníh v novej verzii.

See all news