Firemní novinky

Prestigio rozšířilo řadu Apple příslušenství o iPod Reproduktory
02/01/2010

iPod speakersPrestigio představilo tři nové produkty ze své nejnovější řady iPod reproduktorů/docking stanic. Tyto stylové a praktické pomůcky vám poskytnou rychlý přístup k digitální hudbě, kvalitnějšímu zvuku a zdroji energie pro váš iPod.

Všechny nové reproduktory mají pět ekvalizér módů pro zvuk,  zabudované stereo rádio a digitální budík. Jsou kompatibilní se všemi iPody. Můžete je také připojit dalším přenosným audio zařízením jako jsou MP3 přehrávače, CD přehrávače a notebooky. Pro vaše pohodlí je součástí  dálkové ovládání.  

Vychutnejte si svou oblíbenou hudbu přímo z vašeho iPodu nebo iPhonu s  Prestigio PIS1 reproduktorem/docking stanicí , která poskytuje dynamický a silný zvuk během nabíjení vašeho zařízení. Snadno se používá díky dotykovým ovládacím prvkům. Elegantní Pouzdro v efektním hliníkovým designu je velmi elegantní.

Prestigio PIS2s s lesklým černým vzhledem doplní jakýkoli interiér, zatímco jeho modré okolní světlo vytvoří příjemnou atmosféru.  PIS2 se snadno používá díky dotykovým ovládacím prvkům a tím dotváří jeho stylový vzhled.

Prestigio PIS3 má jedinečné rotační centrum- , které vám umožní umístit iPod  displej vertikálně nebo horizontálně.

 

Aplikace Prestigio eReader 3.0

Prestigio představuje aktualizovanou verzi aplikace Prestigio eReader pro systém Android, jež nově podporuje i technologii DRM.

Prestigio eReader aplikácia 3.0

Populárna aplikácia na čítanie e-kníh v novej verzii.

See all news