Firemní novinky

E-shop PrestigioPlaza
03/23/2012

Prestigio oznamuje znovu otevření e-shopu PrestigioPlaza.com. 

Od března 2012 mohou majitelé produktů Prestigio zažít zcela novou úroveň nakupování v pohodlí. Na PrestigioPlaza.com si každý může vytvořit svůj osobní účet “My Prestigio”  a zaregistrovat si všechny své produkty Prestigio. 

“My Prestigio” - to je nový přístup k širokému portfoliu na PrestigioPlaza s mnoha výhodami pro zákazníky. Kromě atraktivní škály produktů Prestigio si mohou registrovaní uživatelé zakoupit více než 220,000 e-knih ve 20 jazycích. Počet e-knih  se navíc neustále zvyšuje.  

Další a pravděpodobně nejdůležitější výhodou je možnost využít speciálně vytvořené předplacené karty Prestigio Market. Lze je zakoupit v hodnotě 5€, 10€, 20€, 50€, 100€. Platba s předplacenou kartou Prestigio Market především ušetří čas. Není třeba pokaždé kdy provedete nákup, zadávat bankovní údaje. Navíc se může tato karta stát také skvělým dárkem. 

 

Všechny nákupy uskutečněné prostřednictvím předplacených karet Prestigio Market nebo jiným způsobem, snadno zařídíte kdykoliv přes účet “My Prestigio”. K dispozici je zákazníkům také technická podpora. Majitelé zaregistrovaných produktů budou mít nejaktuálnější informace o dostupných ovladačích, aktualizaci firmwaru a softwaru - vše na jednom místě. V budoucnu mohou uživatelé získat na registrované výrobky prodlouženou záruku. 

Dále budou exkluzivně pro členy "My Prestigio" pravidelně k dispozici výhodné nabídky. 

Pro větší pohodlí a bezpečnost je   “My Prestigio” one-stop-shopem. Uživatelé mohou vytvářet a kontrolovat svůj seznam, prohlížet historii nákupů a stažených souborů. Digitální obsah - eknihy je možné stáhnout až 5 krát.

Aplikace Prestigio eReader 3.0

Prestigio představuje aktualizovanou verzi aplikace Prestigio eReader pro systém Android, jež nově podporuje i technologii DRM.

Prestigio eReader aplikácia 3.0

Populárna aplikácia na čítanie e-kníh v novej verzii.

See all news