Novinky spoločnosti

Prestigio uzavřelo strategické partnerství se společnosti Archos, specializující se na tablety
01/04/2011

 

Limassol / Paříž. Prestigio, mezinárodní výrobce stylových produktů pro digitální domov i kancelář, uzavřel dohodu o partnerství se společností Archos, lídrem na trhu s přenosnými přehrávači a vítězem ocenění za technologickou inovaci.

Prvními výsledky této spolupráce bude v únoru 2011 produktová řada 7" a 10" Prestigio MultiPad internet tablet PC, založená na systému Android. Nové produkty bude spojovat inovace a technická vyspělost Archosu a stylový design Prestigio. V porovnání s konkurencí nabídne nový Prestigio Multipad vynikající poměr mezi cenou a výkonem. Uzavřená dohoda o partnerské spolupráci zahrnuje regiony střední a východní Evropy a země bývalého Sovětského svazu.

“U společnosti Archos jsme našli skvělého partnera k rozšíření našeho produktového portfolia. V mnoha zemích již máme vedoucí pozici na trhu s GPS navigacemi a čtečkami elektronických knih. Tablet PC v Prestigio designu je tak logicky dalším krokem”, říká  Yuri Antoshkin, COO  Prestigio.

“Jsme rádi, že Prestigio umožní využít technologie Archosu v nových oblastech”, dodává Loic Poirier, COO Archos.

Prestigio MultiPad bude k dispozici s multimediálním obsahem a širokou škálou aplikací, a to předinstalovaný nebo připravený ke stažení z  AppsLib a Media.PrestigioPlaza.com.

Aplikace Prestigio eReader 3.0

Prestigio představuje aktualizovanou verzi aplikace Prestigio eReader pro systém Android, jež nově podporuje i technologii DRM.

Prestigio eReader aplikácia 3.0

Populárna aplikácia na čítanie e-kníh v novej verzii.

See all news